Adam Hurtig

Look Away
6.6
HD

Look Away

Oct. 12, 2018

Look Away

Një adoleshente nis të bashkëbisedojë me reflektimin e saj. Në fillim, reflektimi e ndihmon të përballet me vështirësitë që ka, por shpejt, ...
Ghostland
6.4
HD

Ghostland

Mar. 15, 2018

Ghostland

Një nënë e dy vajzave që trashëgon një shtëpi përballet me vrasës në natën e parë në shtëpinë e tyre të re dhe lufton për jetën e vajzave të saj. ...
Trench 11
6.6
Full HD

Trench 11

Oct. 06, 2017

Trench 11

Në ditët e fundit të Luftës së Parë Botërore, një njësi aleate e udhëhequr nga një ushtar i tronditur është dërguar për të hetuar një strukturë ...
Devil’s Gate
5.1
HD

Devil’s Gate

Apr. 24, 2017

Devil’s Gate

Set in the small town of Devil’s Gate, North Dakota, the film examines the disappearance of a local woman and her young son. Schull plays ...
Cult of Chucky
7.1
HD

Cult of Chucky

Sep. 23, 2017

Cult of Chucky

Çaki rikthehet për të terrorizuar viktimën e tij njerëzore, Nikën. Ndërkohë, kukulla vrasëse ka disa borxhe për të larë me disa armiq të vjetër, ...