Adam Huss

The Lurker
6.6
HD

The Lurker

Sep. 01, 2019

The Lurker

Një grup studentësh vihen në kurth dhe përfundojnë në ambientet e shkollës ku ndiqen nga një vrasës i maskuar. Por jo gjithçka është ashtu siç duket.
Paradox
4.6
HD

Paradox

Apr. 22, 2016

Paradox

Një grup shkencëtarësh të rinjë po punojnë në një projekt sekret që do ti lejojë ata të udhëtojnë në kohë. Ata e testojnë duke dërguar një prej ...