Adam Johnson

Out of Liberty
4.6
HD

Out of Liberty

Sep. 13, 2019

Out of Liberty

Një grup burrash të pafajshëm përpiqen të luftojnë për lirinë e tyre, teksa janë burgosur padrejtësisht në burgun e një qyteti të vogël në ...
The Appearance
7.1
HD

The Appearance

Jun. 27, 2018

The Appearance

Kur një murg gjendet i vdekur në një mënyrë të tmerrshme, Kisha dërgon Mateo Inkuizitorin, një burrë racional të shkencës, që të hetojë ...
Cyborg X
4.4
HD

Cyborg X

May. 17, 2016

Cyborg X

Pas X-Korp, një tjetër prodhues armatimesh, merret nën kontroll nga një virus Sajber, dhe një grup të mbijetuarish luftojnë për të mbrojtur e ...