Adam Kern

I See You
6.5
HD

I See You

Sep. 11, 2019

I See You

Një detektivi në një qytet të vogël dhe familjes së tij fillojnë t’u ndodhin ngjarje të çuditshme teksa ai heton zhdukjen e një djali të vogël.