Adam Long

The Corrupted
5.6
HD

The Corrupted

May. 10, 2019

The Corrupted

I sapo-liruar nga burgu, një boksier i talentuar do vetëm të ribashkohet me djalin e tij dhe të jetojë një jetë të qetë. Por kur vëllai i tij ...
The Kill Team
5.8
HD

The Kill Team

Oct. 17, 2019

The Kill Team

Një ushtar i ri amerikan në Afganistan, i shqetësuar nga sjellja e komandantit të tij përballet me një dilemë morale.