Adam Pascal

School of Rock
7.1
HD

School of Rock

Oct. 03, 2003

School of Rock

Një njeri që do të bëhet yll roku ka nevojë për para paraqitet si mësues zëvendësues në një shkollë, dhe përpiqet për ta kthyer klasën e tij në ...