Adam Rodríguez

Magic Mike
6.1
HD

Magic Mike

Jun. 28, 2012

Magic Mike

Një striptist mashkull mëson një djalosh të ri se si të festojë, të gjuajë femra dhe të fitojë para lehte.
CHiPS
5.8
HD

CHiPS

Mar. 23, 2017

CHiPS

Një oficer fillestar bashkohet me një profesionist në patrullën e Kalifornisë, por së shpejti fillestari mëson se partneri i tij në të vërtetë ...
Magic Mike XXL
5.6
HD

Magic Mike XXL

Jul. 01, 2015

Magic Mike XXL

Tre vjet pasi Mike u tërhoq nga jeta e striptistit në kulmin e lojës së tij, ai dhe mbretërit e mbetur të Tampas nisen për në plazhin e Myrtle ...