Adam Wingard

V/H/S/2
6.1
HD

V/H/S/2

Jun. 06, 2013

V/H/S/2

Duke kërkuar për një student të humbur, dy hetues privatë hyjnë me forcë brenda shtëpisë së tij dhe gjejnë një koleksion videokasetash. Duke parë ...
V/H/S
5.8
HD

V/H/S

Jul. 28, 2012

V/H/S

Në V/H/S, një grup personash punësohet nga një grup i tretë i panjohur për të hyrë me forcë në një shtëpi të izoluar në fshat dhe të marrin një ...