Adam Woronowicz

Kurier a.k.a The Messenger
5.6
HD

Kurier a.k.a The Messenger

Polaku Jan Nowak-Jezioranski merr përsipër detyrën çlirimin e Polonisë së pushtuar në Londër për të siguruar informacione rreth betejave të ...
Cold War
7.7
HD

Cold War

Jun. 08, 2018

Cold War

Ne vitin 1950, një dirigjent muzike bie në dashuri me një këngëtare dhe përpiqet ta binde që të arratisen nga Polonia komuniste për në Francë.
Pitbull. Ostatni pies
6.4
Full HD

Pitbull. Ostatni pies

Mar. 15, 2018

Pitbull. Ostatni pies

Pas vrasjes së një oficeri, shefi i rajonit policor e ka të vështirë të luftojë krimin e organizuar dhe të zbardhë vrasjen, për shkak të mungesës ...