Adar Beck

Exam
6.9
HD

Exam

Jun. 19, 2009

Exam

Tetë kandidatë për një punë shumë të lakmueshmë në një korporatë, mbyllen së bashku në një dhomë provimi, dhe i jepet një test final me vetëm një ...
The Debt
6.9
HD

The Debt

Jun. 15, 2011

The Debt

Ky triler i spiunazhit fillon më 1997, ndërsa disa lajme tronditëse mbërrijnë në veshët e agjentëve sekretë të Mosadit Rejçëll dhe Stefan në ...