Adarsh Gourav

Rukh
6.4
HD

Rukh

Oct. 27, 2017

Rukh

Pasi babai i tij vdes ne nje aksident nje djal zbulon lidhjet e humbura si dhe familjen e tij duke u perballur me sekrete dhe kujtime.