Ade Oyefeso

The Gunman
5.8
HD

The Gunman

Feb. 16, 2015

The Gunman

Një ish-ushtar i forcave speciale dhe kontraktues ushtarak, i cili vuan nga PTSD përpiqet për t’u rilidhur me dashurinë e tij  të gjatë ...