Adel Mahmoud Cherif

Timbuktu
7.2
HD

Timbuktu

Dec. 10, 2014

Timbuktu

Një bariu gjedhësh dhe familjes së tij befas i trazohet jeta e tyre e qetë në dunat e Timbuktusë nga një grup Xhihadistësh.