Adèle Exarchopoulos

Blue Is the Warmest Color
7.8
HD

Blue Is the Warmest Color

Jeta e Adele-s ndryshon, kur ajo takon Emen, një grua e re me flokë ngjyrë blu, e cila do të lejojë atë për të zbuluar dëshirën, për të mbrojtur ...
The White Crow
6.5
HD

The White Crow

Mar. 22, 2019

The White Crow

Historia e balerinit të ri, Rudolf Nurejev që arrin sukses në Rusi, por vizita në Paris e bën të kërkojë azil në Francë.
Racer and the Jailbird
6.6
HD

Racer and the Jailbird

Oct. 04, 2017

Racer and the Jailbird

Historia e dashurisë e Xhixhit, një gangster që merret me vjedhjen e bankave dhe Bibit, një vajze të re që është pilote garash me makina.
Down by Love
5.9
HD

Down by Love

Mar. 02, 2016

Down by Love

KESHILLOHET PËR SHIKUES TË MOSHËS MBI 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA EROTIKE DHE NUDITET! Bazuar në një histori të vërtetë, dashuria e pamundur mes ...