Aden Young

The Crocodile Hunter: Collision Course
5.4
HD

The Crocodile Hunter: Collision Course

Gjahtari Krokodilëve i ngaterron disa agjentë të CIA-s për kontrabandues dhe mundohet ti ndalojë ata në kapjen e një Krokodili dinak i cili, pa ...
Killer Elite
6.5
HD

Killer Elite

Sep. 23, 2011

Killer Elite

Kur dy prej operativëve më elitarë në botë – Deni, një vrasës me kontratë i dalë në pension, dhe Hanteri, mësuesi i tij që në moshë të re ...