Adepero Oduye

Galveston
6.4
HD

Galveston

Oct. 10, 2018

Galveston

Pasi i shpëtoi një sulmi, një vrasës që po vdes kthehet në vendlindjen e tij ne Galveston, ku planifikon hakmarrjen e tij.
12 Years a Slave
8.1
HD

12 Years a Slave

Oct. 18, 2013

12 Years a Slave

Shtetet e Bashkuara të para-Luftës Civile, Solomon Northap, një zezak i lirë nga periferitë e Nju Jorkut, rrëmbehet dhe shitet si skllav. Duke u ...