Adewale Akinnuoye-Agbaje

Legionnaire
5.5
HD

Legionnaire

Dec. 03, 1998

Legionnaire

Alain-i është një boksier në 1925-ën në Marsejë, Francë. Kur ai nuk humb me qëllim një ndeshje te trukuar, atij i duhet të largohet pasi rrezikon ...
The Mummy Returns
6.3
HD

The Mummy Returns

Apr. 28, 2001

The Mummy Returns

Trupi i mumifikuar i Imhotepit është dërguar në një muze në Londër, ku ai edhe një herë zgjohet dhe fillon fushatën e tij të bujshme te terrorit.
Concussion
7.1
HD

Concussion

Nov. 12, 2015

Concussion

Në bayous Teksas, një agjent lokal bashkepunon me një polic nga New Yorku për të hetuar nje seri vrasjesh të pazgjidhura.
Pompeii
5.6
HD

Pompeii

Feb. 18, 2014

Pompeii

Në shekullin 79 E.S., Milo, një skllav i kthyer gladiator e gjen veten në garë kundër kohës për të shpëtuar vajzën e ëndrrave, bukuroshen Kasia, ...
Suicide Squad
6.7
HD

Suicide Squad

Aug. 03, 2016

Suicide Squad

Një agjenci qeveritare sekrete rekruton super-kriminelët e burgosur për të ekzekutar misione sekrete qeveritare, në shkëmbim të mëshirës.
Get Rich or Die Tryin’
5.1
HD

Get Rich or Die Tryin’

Nov. 09, 2005

Get Rich or Die Tryin’

Një film i luajtur nga 50 Cent ku tregohet historia e një shpërndarësi droge i cili largohet nga bota e krimit për pasionin e tij, muzikën rep.
Killer Elite
6.5
HD

Killer Elite

Sep. 23, 2011

Killer Elite

Kur dy prej operativëve më elitarë në botë – Deni, një vrasës me kontratë i dalë në pension, dhe Hanteri, mësuesi i tij që në moshë të re ...
Ace Ventura: When Nature Calls
6.3
HD

Ace Ventura: When Nature Calls

Një detektiv i pensionuar dhe djaloshi Ace Ventura, marrin rrugen për të gjetur një simbol për një fis, në Afriken e largët.
Bilal: A New Breed of Hero
8.5
HD

Bilal: A New Breed of Hero

Film i frymëzuar nga jeta e Bilalit, një skllavi që u bë muezini i parë në histori që thirri ezanin (thirrjen për lutje). Jeta e Bilalit i mëson ...
Bullet to the Head
5.7
HD

Bullet to the Head

Jan. 31, 2013

Bullet to the Head

Pasi shikojnë partneret e tyre te vriten një vrasës me pagese nga New Orleans dhe një polic nga Uashington D.C. bashkojnë forcat për te mundur ...
The Thing
6.2
HD

The Thing

Oct. 12, 2011

The Thing

Në një vend kërkimor në Antarktidë, zbulohet një anije e huaj aliene e cila e çonë një konfrontim në mes studentes të diplomuar Lloyd Kate dhe ...
Annie
5.3
HD

Annie

Dec. 19, 2014

Annie

Një vajzë e birësuar, i cili jeton me nënën e saj sheh ndryshimin e jetës kur një biznesmen kandidon për kryetar të bashkësish në Nju Jork i cili ...
The Mistress of Spices
5.5
HD

The Mistress of Spices

Sep. 11, 2005

The Mistress of Spices

Tilo, the titular “Mistresses of Spices” is a shopkeeper and an immigrant from India who helps customers satisfy their needs and ...