Adhir Kalyan

Chemical Hearts
6.2
HD

Chemical Hearts

Aug. 21, 2020

Chemical Hearts

Në ditën e parë të vitit të fundit të gjimnazit, Henri Peixh takohet me studenten e transferuar, Grejs Taun, dhe duket sikur gjithçka është gati ...
A Nice Girl Like You
5.8
HD

A Nice Girl Like You

Jul. 18, 2020

A Nice Girl Like You

“Lusi Neal është hedhur në lojë, kur përflitet se është shumë e frenuar nga ish i dashuri i saj. Në përpjekje për ta ndryshuar këtë, Lusi ...
Fired Up!
6.2
HD

Fired Up!

Feb. 20, 2009

Fired Up!

Dy djemtë më të njohur të shkollës së mesme vendosin të braktisin kampin e futbollit për t’ju bashkuar kampit të nxitësve të tifozave. Qëllimi ...