Adi Shankar

Get the Girl
5.0
HD

Get the Girl

Jan. 27, 2017

Get the Girl

Një djalosh i pasur planifikon një rrëmbim të sajuar të gocës që dashuronte në mënyrë që të bëhej hero dhe të fitonte vëmendjen e saj. Por kur ...
The Voices
6.3
HD

The Voices

Feb. 06, 2015

The Voices

Një komedi e zezë për një djalë të këndshëm në ndjekje të vajzës që pëlqen me ndihmën e kafshëve të tij të këqija që flasin. Por gjithcka merr ...