Adil Hussain

Good Newwz
7.2
HD

Good Newwz

Dec. 27, 2019

Good Newwz

Dy çifte me të njëjtin mbiemër vendosin t’i nënshtrohen fekondimit in vitro dhe presin fëmijët e tyre të ardhshëm. Problemet nisin pasi zbulojnë ...
2.0
6.5
HD

2.0

Nov. 29, 2018

2.0

Doktor Vasegaran dhe asistentja e tij Nila kërkohen për të ndihmuar pasi telefonat celularë nisën të fluturojnë në mënyrë misterioze në Çenai. ...
What Will People Say
7.5
HD

What Will People Say

Oct. 06, 2017

What Will People Say

16-vjeçarja Nisha bën një jetë të dyfishtë. Me familjen e saj ajo është vajza e përsosur pakistaneze, por me shoqërinë është thjeshtë një ...
Life of Pi
8.0
HD

Life of Pi

Nov. 20, 2012

Life of Pi

Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje ...
Aiyaary
5.2
HD

Aiyaary

Feb. 16, 2018

Aiyaary

Nje kufizim ne vezhgimin e nje oficeri te inteligjences se ushtrise e ben ate te zhduket me te dhena shume te rendesishme te organizates se tij. ...
Commando 2: The Black Money Trail
Full HD

Commando 2: The Black Money Trail

Një njeri përdor aftësitë e tij luftuese për të sjellë paratë e pista në Indi, të cilat janë fshehur në banka jashtë shtetit.
The Xposé
3.3

The Xposé

May. 16, 2014

The Xposé

Ravi Kumar , nje aktori i famshem ne filmat telugu , i jepet rol ne nje film perkrah Zara Fernandes ,nje aktore shume ambicioze e cila ka ...
Lootera
7.4

Lootera

Apr. 04, 2013

Lootera

The year is 1953. A visiting archaeologist called Varun Shrivastav comes to the village of Manikpur in West Bengal to excavate the temple grounds ...
English Vinglish
7.9

English Vinglish

Sep. 14, 2012

English Vinglish

English Vinglish is the story of a woman who does not know English and is made to feel insecure by her family and society at large.Circumstances ...
Agent Vinod
5.1

Agent Vinod

Mar. 23, 2012

Agent Vinod

In Pakistan’s Khyber Pakhtunkhua, RAW Agent Vinod (Saif Ali Khan) is rescued by colleague Rajan (Ravi Kishan) from a rogue Pakistani army ...