Adivi Sesh

Goodachari
9.2
HD

Goodachari

Aug. 03, 2018

Goodachari

Gopi (Arjun) eshte djali i ish agjentit Raghuveer. I rritur nga xhaxhai Satya ai do te behet agjent si i ati dhe xhaxhai. Por Satya do qe ai te ...
Run Raja Run
7.5
HD

Run Raja Run

Aug. 01, 2014

Run Raja Run

Nje oficer policie qe eshte perfshire ne nje mashtrim nga kolegu i tij perfundon ne burg.Djali i tij dhe nje shok mundohen qe te hakmerren per te.
Baahubali: The Beginning
8.3
HD

Baahubali: The Beginning

Jul. 10, 2015

Baahubali: The Beginning

Një mosmarrëveshje midis dy vëllezërve zgjatet për dy breza. Kjo është pjesa e parë e një drame me dy pjesë. Pjesa e parë tregon luftën e ...