Adnan Haskovic

Twice Born
7.4
HD

Twice Born

Sep. 13, 2012

Twice Born

Filmi është rreth luftës së Bosnjes… të bësh gjithçka për dashurinë, madje edhe ta lësh atë të shkojë. Është rreth një vajze që e do dhe e ...