Adnan Mustafa

Yardie
5.7
HD

Yardie

Aug. 31, 2018

Yardie

Në kryeqytetin xhamajkan dy banda janë në luftë me njëra-tjetrën dhe viktimë e kësaj lufte ngelet dhe vëllai i Denisit, për të cilin ai do të ...