Adrian G. Griffiths

Wrecked
5.3
HD

Wrecked

Dec. 04, 2010

Wrecked

Një burrë zgjohet në një makinë të aksidentuar në fund të një kodre të pjerrët. I plagosur dhe i ngecur brenda, pa asnjë kujtesë se si përfundoi ...