Adrian Grenier

The Devil Wears Prada
6.8
HD

The Devil Wears Prada

Jun. 30, 2006

The Devil Wears Prada

Një grua e re naive vjen në New York dhe kërkon punë si asistente tek njëra nga redaktoret e revistës më të madhe  të qytetit, e pamëshirshmja ...
Affairs of State
5.4
HD

Affairs of State

Jun. 15, 2018

Affairs of State

Një asistent i ri i një fushate politike fle me gruan dhe vajzën e një kandidati për president dhe e gjen veten të gjakosur në mes të natës në ...
Marauders
5.5
HD

Marauders

Jul. 01, 2016

Marauders

Pas një grabitjeje banke FBI vihet në ndjekje të një grupi të përgatitur. Gjatë hetimeve fakte të tjera dalin në pah.
Arsenal
4.0
HD

Arsenal

Jan. 06, 2017

Arsenal

Një gangster nga jugu mundohet të shpëtojë vëllanë e tij të rrëmbyer.
Entourage
6.6
HD

Entourage

Jun. 03, 2015

Entourage

Ylli i filmave Vinsent Çejs së bashku me miqtë e tij Erik, Breshkën dhe Xhonin janë rikthyer – drejt e për biznes bashkë me agjentin e ...