Adrian Holmes

Skyscraper
6.1
HD

Skyscraper

Jul. 11, 2018

Skyscraper

Një ekspert sigurimi duhet të futet brenda një qiellgërvishtësish që ka marrë flakë, 225 kate të lartë, për të shpëtuar familjen e tij që është e ...
Tactical Force
4.8
HD

Tactical Force

Aug. 09, 2011

Tactical Force

Një seancë trajnimi e skuadrës speciale të policisë së Los Anxhelosit nuk shkon siç ishte planifikuar. Papritur e gjejnë veten të paarmatosur në ...
Vendetta
4.8
HD

Vendetta

Jun. 12, 2015

Vendetta

Një detektiv i shtyrë deri në limitet e tij, nuk do ndalojë para asgjëje për hakmarrjen e gruas së tij, e cila u vra nga disa kriminelë. Ai ...
Wrecked
5.3
HD

Wrecked

Dec. 04, 2010

Wrecked

Një burrë zgjohet në një makinë të aksidentuar në fund të një kodre të pjerrët. I plagosur dhe i ngecur brenda, pa asnjë kujtesë se si përfundoi ...