Adrian Martinez

White Girl
5.8
HD

White Girl

Sep. 02, 2016

White Girl

Verë, Nju Jork. Një gjimnaziste bie në dashuri me një djalë që sapo e ka takuar. Pasi një natë feste shkon keq, ajo shkon deri në limite për ta ...
Focus
6.6
HD

Focus

Feb. 25, 2015

Focus

Një mjeshtër i vjetër mashtrimi, merr nën krahun e tij një vajzë të re shumë tërheqëse por gjërat komplikohen kur ata të dy përfshihen ...
Lady and the Tramp
7.0
HD

Lady and the Tramp

Nov. 12, 2019

Lady and the Tramp

Lejdi, qenushja e fisme e një familjeje njihet me Endacakun, qenin e rrugëve dhe të dy fillojnë aventura të paimagjinueshme në botën e lirë.
The Promotion
5.7
HD

The Promotion

Jun. 06, 2008

The Promotion

Dy menaxherë asistent të një dyqani ushqimor konkurrojn për një promovim të lakmuar.
I Feel Pretty
4.8
HD

I Feel Pretty

Apr. 19, 2018

I Feel Pretty

“Ndihem e Bukur”: Një femër e pasigurt përmendet pas një rrëzimi duke menduar se është gruaja më e bukur dhe e aftë në botë. ...
Extremely Loud & Incredibly Close
6.9
HD

Extremely Loud & Incredibly Close

Një djalë 9 vjeçar, shpikës amator, shkon në Nju Jork për të kërkuar drynin të cilin hap një çelës misterioz që i la babai, i cili vdiq në sulmet ...