Adrian Pasdar

A Fall From Grace
HD

A Fall From Grace

Jan. 17, 2020

A Fall From Grace

Kur një grua arrestohet për vrasjen e bashkëshortit të saj, avokatja e saj mendon se mund të ketë një mashtrim në mes.
Carlito’s Way
7.9
HD

Carlito’s Way

Nov. 10, 1993

Carlito’s Way

Ish i dënuari Rican është liruar nga burgu, premton që do të qëndroj larg nga droga dhe dhuna pavarësisht nga rrethi i ti që ka, jeta e ti do të ...
Run
4.7
HD

Run

Oct. 10, 2013

Run

Run (Vrapo) është një aksion/triller me ritëm të shpejte, i cili ka në qendër një djalosh 17 vjeçar të quajtur Daniel që merret me Parkun dhe ...