Adrian Petriw

Barbi dhe sekreti i Zanave
5.6
HD

Barbi dhe sekreti i Zanave

Bëhuni gati për një Barbi dhe Sekreti i Zanave, në një aventurë të mahnitshme me Barbi ku ajo zbulon se zanat jetojnë në fshehtësi gjithëandej ...