Adrian Scarborough

1917
8.7
HD

1917

Dec. 10, 2019

1917

Dy ushtarëve të rinj britanikë gjatë Luftës së Parë Botërore u jepet një mision i pamundur: të dërgojnë një mesazh të rëndësishëm në territorin ...
On Chesil Beach
6.4
HD

On Chesil Beach

Jan. 19, 2018

On Chesil Beach

Bazuar në Romanin e Ian Mekevan. Në Anglinë e viteve 1962, një çift i ri shohin dashurinë e tyre të madhe të përballet me probleme të lirisë ...
Patrick
5.9
HD

Patrick

Jun. 29, 2018

Patrick

Sara është një vajzë e re, jeta e të cilës është pak e rrëmujshme. Gjëja e fundit që ka nevojë është që të kujdeset për dikë tjetër. Megjithatë, ...
Christopher Robin
7.7
HD

Christopher Robin

Aug. 02, 2018

Christopher Robin

Një njeri familjar punëtor Kristofer Robini, takon shokun e tij të fëmijërisë, Uini Pu, i cili e ndihmon atë të ri gjejë lumturinë e jetës.
Vera Drake
7.7
HD

Vera Drake

Oct. 22, 2004

Vera Drake

Abortionistja Vera Drake dhe besimet dhe praktikat e saj bien ndesh me zakonet e viteve të 1950-ta në Britani – një konflikt që e çon në tragjedi ...