Adrian Schiller

The Danish Girl
7.0
HD

The Danish Girl

Nov. 27, 2015

The Danish Girl

Një histori imagjinare dashurie e frymëzuar nga jetët e artistëve danezë, Ajnër Vejnër dhe Gerda Vejnër. Martesa e Ajnërit dhe Gerdës zhvillohet ...