Adrian Titieni

Queen Marie of Romania
8.2
HD

Queen Marie of Romania

Nov. 08, 2019

Queen Marie of Romania

E shkatërruar nga Lufta e Parë Botërore dhe zhytur në probleme politike, çdo shpresë e Rumanisë mbetet në misionin e mbretëreshës së saj në Paris ...