Adrian Voo

Amateur Night
5.0
HD

Amateur Night

Aug. 12, 2016

Amateur Night

Gaj Karter është një arkitekt i talentuar. Ka një grua të bukur dhe pret një fëmijë. Problemi i vetëm? S’i ka gjërat në vijë, gjë që e bën ...
Dear Dictator
HD

Dear Dictator

Mar. 16, 2018

Dear Dictator

Kur trazirat politike detyrojnë një diktator nga ishujt Karaibe të largohet nga kombi i tij i izoluar, ai kërkon strehim dhe fshihet tek një ...