Adriana Barraza

Wild Horses
4.8
HD

Wild Horses

Jun. 05, 2015

Wild Horses

Një detektiv rihap një çështje 15 vjeçare për një person të humbur. Ai fillon të dyshojë se djali i humbur ishte vrarë – dhe një banues ...
The 33
6.9
HD

The 33

Aug. 06, 2015

The 33

Bazuar në një ngjarje të vërtetë ku një minierë ari zë brenda 33 minatorë të cilët mbijetojnë 69 ditë…
Drag Me to Hell
6.6
HD

Drag Me to Hell

Mar. 15, 2009

Drag Me to Hell

Një ekonomiste banke e cila sakrifikon një grua të moshuar për t’u ngritur në detyrë, e gjen veten të mallkuar nga Lamia. Për t’i ...
Babel
7.5
HD

Babel

Sep. 08, 2006

Babel

Tragjedia godet një çift të martuar gjatë pushimeve në shkretëtirën Marokene, duke prekur një histori ndërthurëse që përfshin katër familje të ...
And Soon the Darkness
5.2
HD

And Soon the Darkness

Feb. 25, 2010

And Soon the Darkness

Dy vajza amerikane nisen me biçikletat e tyre në një udhëtim në një pjesë të largët të Argjentinës, ku njëra nga ato ndahet dhe humb, tjetra ...
Cake
6.4
HD

Cake

Sep. 07, 2014

Cake

Kleri magjepset nga vetëvrasja e një gruaje në grupin e mbështetjes për dhimbjet kronike, ndërsa përpiqet t’i bëjë ballë dhe vetë tragjedisë së ...