Adriana Torrebejano

Gun City
6.4
HD

Gun City

Oct. 05, 2018

Gun City

Në Spanjë, viti 1921, rrugët e Barcelonës ballafaqohen me policë dhe anarkistë, ndërsa bizneset e paligjshme lulëzojnë. Në këtë atmosferë agjenti ...