Adriane Lenox

The Blind Side
7.7
HD

The Blind Side

Nov. 20, 2009

The Blind Side

Historia e Majkell Oherit, një djalë i tramautizuar dhe i pastrehë i cili bëhet një lojtar “All American  Football” me ndihmen e një gruaje të ...