Adriano Celentano

Innamorato Pazzo (Madly in Love)
7
HD

Innamorato Pazzo (Madly in Love)

Princesha Kristina viziton qytetin e Romës me prindërit e saj mbretëror. Misioni i vizitës së tyre është martesa e saj me dikë të pasur për të ...
The Taming of the Scoundrel-Il bisbetico domato
7.7
HD

The Taming of the Scoundrel-Il bisbetico domato

Titulli shqip: Zbutja e grindavecit. Elia jeton në izolim të shkëlqyer pranë Vogheras. Ai nuk e do qytetin, nuk i pëlqen shoqëria dhe e bezdisin ...