Adriano Tardiolo

Happy as Lazzaro
7.6
HD

Happy as Lazzaro

May. 31, 2018

Happy as Lazzaro

Lazaro, një punëtor i ri zemërmirë dhe Tankredi, një fisnik i ri, i mallkuar nga imagjinata e tij, formojnë një lidhje të pazakontë kur Tankredi ...