Adrien Brody

Manhattan Night
6.2
HD

Manhattan Night

May. 20, 2016

Manhattan Night

Kur një e huaj joshëse i kërkon gazetarit, Porter Ren të hetojë vrasjen e mistershme të burrit të saj regjisor, ai u përfshi në një çështje të ...
The Grand Budapest Hotel
8.1
HD

The Grand Budapest Hotel

Feb. 26, 2014

The Grand Budapest Hotel

Historia e kësaj drame dhe komedie sillet rreth : Aventurat e Gustave H, një portier legjendar në një nga hotelet e famshme evropiane , në ...
King Kong
7.2
HD

King Kong

Dec. 12, 2005

King Kong

Në vitin 1933 në Nju Jork, një producent tepër ambicioz filmi detyron aktoret e tij dhe ekuipazhin e anijes për të udhëtuar në ishullin misterioz ...
Bullet Head
5.3
HD

Bullet Head

Dec. 07, 2017

Bullet Head

Tre kriminelë profesionistë e gjejnë veten të bllokuar në një depo në përpjekje për t’u arritisur nga ligji dhe me një kërcënim edhe më të ...
The Experiment
6.4
HD

The Experiment

Jul. 15, 2010

The Experiment

26 burra përzgjidhen që të marrin pjesë në një eksperiment psikologjik, i cili del shumë shpejt jashtë kontrollit.
Third Person
6.4
HD

Third Person

Sep. 09, 2013

Third Person

Historitë e dashurisë së tre çifteve në tre qytete të ndryshme: Romë, Paris dhe Nju Jork.
The Pianist
8.5
HD

The Pianist

Sep. 24, 2002

The Pianist

Bazuar në autobiografinë e tij një pianist gjatë viteve të 1939 përpiqet t’i mbijetoje shkatërrimit, torturës, abuzimit dhe frikës nga ...
Air Strike
7.1
HD

Air Strike

Oct. 04, 2018

Air Strike

Një konflikt historik gjatë Luftës së Dytë Botërore, paraqet guximin e 5 qytetarëve kineze të cilët transportojnë një kamion i cili ka në dorë ...
Detachment
7.7
HD

Detachment

Apr. 24, 2011

Detachment

Ky film trajton temen e një mësuesi zëvendësues i cili do kaloj shume vështirësi në mes klasave i cili në fund do të gjej lidhje në mes tyre.
Septembers of Shiraz
6.0
HD

Septembers of Shiraz

Sep. 15, 2015

Septembers of Shiraz

Para revolucionit iranian, ai ishte një vend ku njerëz të të gjithë feve lejoheshin të lulëzonin. Kjo është historia e një familjeje të ...
Splice
5.8
HD

Splice

Oct. 06, 2009

Splice

Elsa dhe Klive, dy shkencëtarë të rinj sfidojnë kufijtë ligjorë dhe etikë dhe përparojnë me një eksperiment të rrezikshëm: bëjnë bashkimin e ...
American Heist
5.2
HD

American Heist

Sep. 11, 2014

American Heist

Dy vëllezër, të dy me një të kaluar të trazuar, e gjejnë veten në mes të grabitjeje të fundit banke.
Backtrack
5.9
HD

Backtrack

Jul. 25, 2015

Backtrack

Jeta e psikologut Piter Bouers është futur në trazira, kur ai zbulon se pacientët e tij janë në fakt fantazma. Piteri lundron në të kaluarën e ...
The Brothers Bloom
6.8
HD

The Brothers Bloom

Sep. 09, 2008

The Brothers Bloom

Gjatë gjithë jetës së tyre, vëllezërit Stiven dhe Blum kanë perfeksionuar artin e mprehtë të mashtrimit. Tani, ata janë gati për një punë të ...
Harrison’s Flowers
7.1
HD

Harrison’s Flowers

Sep. 23, 2000

Harrison’s Flowers

Kur një fotoreporter i Newsweek zhduket në Jugosllavine e shkatërruar nga lufta, gruaja e tij udhëton për në Evropë për ta gjetur atë.
Wrecked
5.3
HD

Wrecked

Dec. 04, 2010

Wrecked

Një burrë zgjohet në një makinë të aksidentuar në fund të një kodre të pjerrët. I plagosur dhe i ngecur brenda, pa asnjë kujtesë se si përfundoi ...
Dragon Blade
6.1
HD

Dragon Blade

Feb. 19, 2015

Dragon Blade

Kinë, gjatë dinastisë Han (206-220 Pas Krishtit), Huo An (Xheki Çan), një zyrtar i burgosur dhe i skllavëruar për një krim të cilin nuk e ka ...
The Thin Red Line
7.6
HD

The Thin Red Line

Dec. 25, 1998

The Thin Red Line

Çfarë është kjo luftë, në zemër të natyrës?Pse kërkon natyra të sfidojë veten?Pse lufton toka kundër detit?Ka ndonjë fuqi hakmarrëse natyra?Mos ...