Adrienne Corri

A Clockwork Orange
8.3
HD

A Clockwork Orange

Dec. 18, 1971

A Clockwork Orange

Kreu i një bande që punon për të kryer dhunë të çdo lloji, pasi lihet nga shokët e tij në duart e policisë, ai dënohet dhe burgoset, ndërkohë ...