Adrienne Pierce

American Ninja 3: Blood Hunt
3.5
HD

American Ninja 3: Blood Hunt

Xheksoni është kthyer dhe tani me një partner të ri, kampionin e karantesë, Seanin, dhe bashkë duhet të përballen me një terrorist vdekjeprurës i ...