Aécio Neves

The Edge of Democracy
7.2
HD

The Edge of Democracy

Jan. 24, 2019

The Edge of Democracy

Dokumentari politik dhe kujtimet personale përplasen në këtë eksplorim për të vërtetën komplekse pas shpalosjes së dy presidencave braziliane.