Affif Ben Badra

10,000 BC
5.1
HD

10,000 BC

Feb. 22, 2008

10,000 BC

Në vitin 10.000 para Krishtit, një gjahtar humbet gruan e tij nga një luftëtar i keq, kështu që mbledh së bashku një ushtri masive për të ...
The Ottoman Lieutenant
7.6
HD

The Ottoman Lieutenant

Mar. 10, 2017

The Ottoman Lieutenant

Togeri osman flet për historinë e dashurisë midis një infermiereje amerikane idealiste dhe një oficeri turk gjatë Luftës së Parë Botërore.
Dobermann
6.6
HD

Dobermann

Jun. 18, 1997

Dobermann

Doberman është një kriminel i cili mori armën e tij të parë në momentin kur pagëzohej, kur rritet drejton një bandë psikopatësh për të grabitur, ...