Agata Buzek

High Life
5.9
HD

High Life

Nov. 07, 2018

High Life

Monte dhe vajza e tij janë të mbijetuarit e fundit të një misioni të rrezikshëm jashtë Sistemit Diellor. Tani ata duhet të mbështeten te ...
Redemption a.k.a Hummingbird
6.2
HD

Redemption a.k.a Hummingbird

I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal të Londrës konfiskon një mundësi për ...