Agata Kulesza

Cold War
7.7
HD

Cold War

Jun. 08, 2018

Cold War

Ne vitin 1950, një dirigjent muzike bie në dashuri me një këngëtare dhe përpiqet ta binde që të arratisen nga Polonia komuniste për në Francë.
Dark Crimes
7.1
HD

Dark Crimes

May. 18, 2018

Dark Crimes

Historia e vrasjes së një tregtari, e cila lidhet me historinë e një romani që përshkruan një krim të ngjashëm, zbulon të fshehta në lidhje me ...