Ahn Suk-hwan

The Concubine
6.1
HD

The Concubine

Jun. 06, 2012

The Concubine

Një histori trekëndësh tragjike midis Hwa-Yeon, një bijë e një fisniku, dashuria e saj e vërtetë Kwon-Yoo, një shërbëtor dhe njeriu që do të jetë ...