Barack Obama

Becoming
6.8
HD

Becoming

May. 06, 2020

Becoming

Ish-zonja e parë Mishel Obama në një dokumentar intim për jetën e saj, shpresat dhe lidhjen me të tjerët gjatë turneut të saj të librit në 2019 ...
Citizenfour
8.1
HD

Citizenfour

Oct. 24, 2014

Citizenfour

Një dokumentues dhe një reporter udhëtojnë në Hong Kong për të takuar Edward Snowden, i cili zbuloi në media materiale sekrete të SHBA dhe ...
Avicii: True Stories
8.6
HD

Avicii: True Stories

Oct. 26, 2017

Avicii: True Stories

Historia se si Avicii nisi karrierën, hapat e parë drejt suksesit, miqësitë dhe eksperiencat e krijuara gjatë rrugës por edhe vështirësitë e të ...