Cailee Spaeny

The Craft: Legacy
HD

The Craft: Legacy

Oct. 28, 2020

The Craft: Legacy

Një grup studentesh gjimnazi formojnë një grup shtrigash që praktikojnë magji mbi shokët e klasës.  
Bad Times at the El Royale
7.4
HD

Bad Times at the El Royale

Në vitin 1965, disa të huaj takohen rastësisht në një hotel me të shkuar të errët i quajtur El Royale. Në një natë të vetme, të gjithë shfaqin ...
On the Basis of Sex
6.9
HD

On the Basis of Sex

Dec. 25, 2018

On the Basis of Sex

Historia e vërtet e Ruth Bejdër Ginsburg, mundimet e saj për të drejta të barabarta dhe rastet e hershme të një karriere historike që çojnë në ...
Vice
7.2
Full HD

Vice

Dec. 25, 2018

Vice

Historia e Dick Cheney, një burokrat i Uashingtonit, i cili në heshtje mori një fuqi të jashtëzakonshme si zëvendës president i George W. Bush, ...