Ed Setrakian

Zodiac
7.7
HD

Zodiac

Mar. 02, 2007

Zodiac

Në fund të viteve ’60 dhe fillim të viteve ’70, një karikaturist nga San Fransiskoja kthehet në një detektiv amator, i fiksuar pas ...