Hans-Uwe Bauer

The Lives of Others
8.4
HD

The Lives of Others

Mar. 15, 2006

The Lives of Others

Në vitin 1984, në Berlinin Lindor, një agjent i policisë së fshehtë, vë në mbikëqyrje një shkrimtar dhe të dashurën e tij. Me kalimin e ditëve, ...
Das Leben der Anderen -Jetet e te tjereve
8.4
HD

Das Leben der Anderen -Jetet e te tjereve

Një histori dashurie tragjike e vendosur në Berlinin Lindor me sfondin e një kulture të fshehtë Stasi të kontrolluar. Stasi kapiteni Wieler është ...
The Young Karl Marx
6.6
HD

The Young Karl Marx

Mar. 02, 2017

The Young Karl Marx

Një film i bazuar në ngjarjet reale të viteve të hershme të levizjes së Marksit dhe Engelsit, midis Londrës, Parisit dhe Brukselit.